Over mij

Johan de Boer

Johan de Boer (50) is oprichter en algemeen directeur. Hij is all-round en heeft jarenlange ervaring als (interim) Financieel Manager en Directeur. Johan heeft ook zelf aan het stuur gestaan en weet wat een onderneming nodig heeft.

Johan is hardwerkend en loyaal en heeft door zijn sociale karakter een goed gevoel voor persoonlijke verhoudingen. Binnen zijn projecten is hij verder te kenmerken als analytisch sterk, nuchter en stabiel. Johan laat niet alleen iets achter maar brengt ook heel veel mee.

“Johan is een professionele en onafhankelijk denkende collega. Hij brengt rust en structuur. Wij hebben intensief samengewerkt aan verschillende grootschalige vastgoedprojecten. Zijn bijdrage is uitermate belangrijk geweest, onder andere door het op een juiste en betrouwbare manier tot stand laten komen van marktconforme waarderingen van het vastgoed van KP Investments. De consequenties voor de balans van KP Investments, de Vastgoeddivisie en de Aandeelhouder heeft hij met verve verdedigd. Hij heeft hiermee een stabiele basis gelegd voor de succesvolle verkoop van onze projecten. Maar misschien nog belangrijker is wel dat Johan een zeer betrouwbare collega is die graag verantwoordelijkheid naar zich toetrekt waardoor de samenwerking heel plezierig is.”

Antoon Jorna
Directeur Projecten, KP Investments

“Johan heeft een goed trackrecord opgebouwd als betrouwbare en kundige financial bij Rabo Vastgoedgroep en Bouwfonds. Wij vertrouwden hem de rol van Finance Director bij KP Investments, ook onderdeel van Rabo Vastgoedgroep, dan ook van harte toe. KP Investments heeft een gigantische klus geklaard. Johan heeft een belangrijk aandeel in het succes gehad, door in het Finance & Risk domein verschillende financiële, juridische en fiscale vraagstukken tot een oplossing te brengen.”

Jos van Lange
CEO, Rabo Vastgoedgroep